برنامج المستعرض الذي تستخدمه لا يدعم الإطارات.

جناح ذا ساڤوي

تاريخ النشر: 13-يوليو-2016

The Savoy 13 يوليو, 2016

This May, The Savoy, a Fairmont Managed Hotel, will unveil The Savoy Suite, a new luxury suite on the sixth floor of the riverside of the hotel, which can be configured as one or two bedroom accommodation.

As well as providing the setting for an authentically London stay, The Savoy Suite will feature a changing private art collection by a contemporary artist adorning the walls of the suite. سوف يكون لنزلاء هذا الجناح فرصة فريدة للاستمتاع بمعرضهم الخاص ضمن إقامتهم. The Savoy Suite, an Artist’s Residence will also host regular Artist’s Salons, a chance for the artist whose work is displayed in the suite to introduce their work to guests during an informal evening event.

First to display their work in The Savoy Suite will be renowned artist Ralph Heimans, the only artist chosen to paint an official portrait of Her Majesty the Queen in her Diamond Jubilee year. In association with publisher Random House, Heimans has painted a series of portraits of celebrated authors commissioned to rewrite a Shakespeare play in prose, as part of Shakespeare400. The remarkable portraits, known collectively as ‘Shakespeare Revisited’, feature Margaret Atwood, Tracy Chevalier, Gillian Flynn, Jo Nesbø and Anne Tyler, and will be transferred from the Globe to the walls of The Savoy Suite for summer 2016.

Open and light-filled, the layout of The Savoy Suite, an Artist’s Residence exaggerates the unrivalled views of the River Thames and iconic London landmarks across two large windows. لقد كانت نفس الإطلالة التي ألهمت "كلود مونيه" لرسم سلسة جسور لندن الشهيرة، حيث كان يقيم في نفس الجناح لأول ثلاثة إقامات طويلة في فندق ذا سافوي بين عاملي 1899 و1901. ومنذ ذلك الحين، أصبحت روابط ذا سافوي هي الأبرز في عالم الفن ويعتبر ذلك مناسبًا لتكريم كل الفنانين في الماضي والحاضر، الذين حصلوا على الإلهام، واستمروا في الحصول عليه من ذا سافوي.

Throughout summer 2016, guests of The Savoy Suite will have the exclusive opportunity to visit Westminster Abbey with artist Ralph Heimans for a private viewing of his portrait of The Queen, which can only be viewed by special invitation only. Ralph is also available for portrait commissions and will be available for sittings within the suite. Price on request.

The Savoy Suite, an Artist’s Residence is available to book from 15 May 2016 and starts from £6,500 per night.

Interior Notes:
Award-winning designer, Pierre Yves Rochon and ReardonSmith Architects have returned to head up the design of The Savoy Suite, maintaining the grandeur of The Savoy whilst adding a modern elegance for the 21st century clientele. تمتزج التأثيرات الإدواردية مع مجموعة من الألوان الكريمية، والعاجية، والأسود المتماشية مع طراز ثلاثينيات القرن العشرين والذي يطغى على مناطق أخرى في الفندق. A bolder, contrasting cinnamon tone will provide warmth and complement the wood used throughout the suite.

The Suite, boasting unrivalled views of the River Thames and iconic London landmarks, will comprise an entrance foyer, master bedroom, en-suite bathroom and master dressing room, lounge with fireplace and private luxury bar and pantry, and a hydraulic table that can be installed for modern, flexible dining. An adjoining suite is to be incorporated into the design to make for a more spacious, two-bedroom suite, in recognition of the growing trend of guests requiring larger guest suites. سوف يستفيد جميع النزلاء من خدمة كبير الخدم الشخصي في سافوي على مدار اليوم.

المعلومات * إذا انطبق الأمر

حقوق النشر محفوظة لشركة © 2017 AccorHotels. جميع الحقوق محفوظة.