برنامج المستعرض الذي تستخدمه لا يدعم الإطارات.

THE SAVOY LAUNCHES THE TEMPTATION WHEEL

تاريخ النشر: 24-يونيو-2016

The Savoy 24 يونيو, 2016

في قلب ذا ساڤوي، فندق تابع لفيرمونت، توجد ردهة التايمز وهي ردهة زجاجية مقوسة مذهلة مقدمة مساحة ساحرة وأنيقة. Already world famous for its Afternoon Tea, on 1October 2015, the Thames Foyer will be launching an exquisite and theatrical Temptation Wheel of gourmet chocolates, indulgent desserts and hand-crafted cocktails.

تقدم في عجلة عرض من خشب الماهوجنى بإضاءة جميلة، تقسم القائمة إلى نكهات تعرف بلون محدد مثل لوح الرسام. من الخفيف والطازج، إلى الغني والمترف، كل حلوي تتماشي بشكل جيد مع الشوكولاتة المحضرة يدويًا ومشروب الكوكتيل الممتزج الفريد. The Temptation Wheel offers guidance, but guests are also encouraged to pick the right combination to suit their mood, taste and preference.

Brought to the table on a specially commissioned domed bell cart created by Inkorporate, the desserts have a visual and theatrical element to add to the layered experience. Created by The Savoy’s Executive Pastry Chef, Ludwig Hely and his inspirational and talented in-house patisserie team, the desserts combine quality ingredients with cutting edge techniques, resulting in a breath-taking gastronomic experience.

أمثلة من قائمة الحلويات تشمل:

• One Thousand and One Layers - £16

كريمة الزنجبيل chiboust، والمانجو المشوي، وكافيار الفاكهة الرائع، وفطيرة هشة بنكهة الكراميل.

•  Roasted Figs - £15

تين مشوي ساخن مع عشبة أكليل الجبل، وفتات بسكويت speculos، واللوز الهش، والنبيذ الأحمر مع الأيس كريم الرخامي

•  Chocolátl - £16

قوام فريد مكون من 63% الشوكولاتة الغامقة Gran Blanco موظفة في شكل غلاف من الشوكولاتة صالح للأكل.

صنعه كريس مور وفريق مطعم بيوفورت، كما كانت مشروبات الكوكتيل أيضاً مميزة بشكل ملحوظ. بالانتقال من الحلويات ذات النكهة والذكية إلى الحلويات الغنية وذات الرائحة الذكية، فإن كثير من الخيال تم إضافته لتصميمها.

أمثلة من قائمة مشروبات الكوكتيل تشمل:

• Southern Rose - £16 – fragrant, floral, fruity

مشروب Grey Goose، ونبيذ rose، ونبيذ muscat، ونبيذ St Germain، ومشروب raspberry syrup

• Kings and Quince - £16 – fruit, spices, vanilla

نبيذ Woodford Reserve، ونبيذ quince liqueur، واللوز المالح

• Winding Road - £16 – indulgent, intense, deep

نبيذ Bacardi Ocho، ونبيذ ruby port، وقهوة maple، وchocolate bitters

Ranging from honey, caramel and cream, to coffee, tobacco and fig flavours, the luxury chocolates have been brought to life in the Savoy’s glass-fronted chocolate kitchen by their award-winning chocolatiers.

طوال اليوم، تجتمع دندنات ردهة التايمز مع أحاديث لطيفة، وبيانو رائع، وصوت الأطباق الصيني المزخرفة بالون الفضي الرائع. A wrought iron winter garden gazebo is a striking centrepiece, surrounded by sumptuously upholstered high backed chairs, low sofas and white linen clad tables.  Now open until 12 midnight with their brand new Temptation Wheel offering, The Thames Foyer will now also be the perfect place to enjoy a decadent and truly unique evening.

The Temptation Wheel is available from 7.30pm until 12 midnight - Monday- Sunday

المعلومات * إذا انطبق الأمر

حقوق النشر محفوظة لشركة © 2017 AccorHotels. جميع الحقوق محفوظة.