برنامج المستعرض الذي تستخدمه لا يدعم الإطارات.

The New Royal Suite at The Savoy

تاريخ النشر: 13-يوليو-2016

The Savoy 13 يوليو, 2016

When The Savoy reopened in 2010, a Royal Suite was introduced to represent the pinnacle of luxury and to offer a traditional London experience against the backdrop of unrivalled views of the River Thames and iconic landmarks. Now, the new Royal Suite responds to the expectations of a modern luxury traveller and offers a more residential style of accommodation that meets the desire to ‘live in the space as if living at home’. Titans of industry, world leaders, and visiting royalty, will now enjoy an apartment-like space that not only represents the height of luxury, but that also reflects the style of home they would choose to reside in themselves.

With award-winning designer Pierre-Yves Rochon and ReardonSmith Architects heading up the design, The Royal Suite at The Savoy has been remodelled to enhance the heart of the space and encourage harmonious flow between the rooms. The living spaces, whilst luxurious, reflect a comfortable and less formal experience. In the Living Room a new private luxury bar is clad with an exquisite rippled glass façade and floor to ceiling windows afford guests the most enviable and spectacular river views in London.

المحيط الملكي

سوف تتوفر لنزلاء الجناح الملكي إمكانية الاستفادة من خدمات "طقم الخدمة الملكية الخاصة بفندق ذا ساڤوي المتفرغ على مدار 24 ساعة (Savoy Royal Entourage)* حرصًا على تلبية جميع احتياجاتهم قبل وصولهم إلى ذا ساڤوي وخلال إقامتهم به. ويشمل طاقم العاملين كبير خدم ساڤوي (Savoy Butler)، ومسؤول خدمات خاصة (كونسيرج) في لندن، وطاهٍ وساقٍ، وأخصائي معالجات، وخبير في الذوق/مساعد شخصي لجولات التسوق، ومصفف شعر، وفنان تجميل. كما يتوفر فريق خدمات النزلاء لتحديد المتطلبات من اللحظة التي يحجز بها النزيل الجناح الملكي، وتسهيل أي شيء بدءًا من إقامة رحلات فريد للندن وحتى ترتيب تحضيرات حفلة السجادة الحمراء في الجناح، ومن وضع قوائم ومشروبات حسب الطلب إلى تنظيم عرض خاص داخل الجناح لأحدث تشكيلة عصرية.

*سوف يتم تطبيق رسوم إضافية للعاملين والترتيبات بالإضافة إلى وجود كبير خدم ساڤوي على مدار 24 ساعة.

سوف يستمتع أيضًا نزلاء الجناح الملكي بما يلي كجزء من الإقامة في ذا ساڤوي:

• Round-trip airport transfers and VIP greet at the airport.
• توفر سيارة رولز رويس مع سائق تحت تصرفهم خلال فترة الإقامة، خاضعة للتوفر.
• إمكانية حصري للجلوس في منطقة الدائرة الملكية الخاصة (Royal Circle) في البار الأمريكي (American Bar).

The new Royal Suite at The Savoy opens within weeks of the launch of the brand new luxury Savoy Suite, which can be configured as one- or two-bedroom accommodation, and boasts the same unrivalled views of the River Thames and iconic London landmarks.

‘The reinvention of our top-tier offering at The Savoy puts us at the forefront of the London luxury hotel industry, and is in response to the ever-changing requirements of the modern and discerning luxury traveller. Our VIP guests today seek a style of accommodation that meets the level of luxury and service that they are accustomed to in their day-to-day lives, and that is equivalent to their own residential surroundings.’ Kiaran MacDonald, Managing Director of The Savoy.

المعلومات * إذا انطبق الأمر

حقوق النشر محفوظة لشركة © 2017 AccorHotels. جميع الحقوق محفوظة.